خواص عسل Secrets
خواص عسل Secrets
Blog Article
تقویت و پوست و مو، فعالکنندهی حافظه و رشد کودکان، از بین برنده کرم روده و معده، تقویت قوای جنسی، مفید برای گرم مزاجان
برای آب کردن این شکرک میتوان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.[۱۱]
همچنین استفاده بیش از حد عسل میتواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.
تذکر مهم: به علت احتمال آلودگی کودکان زیر ۱۲ ماه به بوتولیسم توسط عسل، مصرف آن برای این بازه سنی توصیه نمیشود، اگر چه مصرف آن برای کودکان بالای ۱۲ماه مشکلی ندارد.
این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن کمک کرده و سلامت عضلات و استخوان ها را تقویت می کنند.
این باکتری می تواند به تولید توکسین هایی که سمی هستند منجر شود. بنابراین، نگهداری مناسب عسل و جلوگیری از آلودگی آن بسیار مهم است.
۲. دو ساعت قبل از ورزش: مصرف ۱ گرم عسل به ازای هر کیلوگرم وزن ورزشکار
پرولین: پرولین یک آمینو اسید است که در گرده گیاهان وجود دارد و وجود آن در عسل نشاندهنده این است که زنبور از گل تغذیه کرده است.
عسل طبیعی یک محصول طبیعی و گران بها است، و برای تشخیص کیفیت و اصالت آن، فاکتورها و استانداردهای مختلفی وجود دارد:
در سال ۲۰۰۴ یک مطالعه نه چندان گسترده بر روی عسل و شکر و تاثیر آنها بر روی سطح قند خون انجام شد. نتایج نشان داد که محلول ۷۵ گرمی از عسل چه در افراد داری دیابت و چه در افرادی که اصلا دیابت ندارند بعد از ۳۰ دقیقه سطح قند خون را بالا میبرد، اما این میزان نسبت به محلول ۷۵ گرمی شکر کمتر است.
استفاده از عسل محلی: عسل محلی ممکن است شهد گلهای منطقه شما را در خود داشته باشد و بتواند بهترین تأثیر را داشته باشد.
عسل در زندگی روحانی، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی میکردهاست. از حکایتهای بهجا مانده در پرستشگاهها و آرامگاه مردگان چنین بر میآید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز میشد.
این بخصوص برای زنان get more info باردار بسیار مهم است تا در طول دوران بارداری، با حفظ سلامت خود، نیاز به مصرف داروهای شیمیایی پیدا نکنند.
۲.مضرات ناشی از مصرف زیاد: همانطور که گفتیم بیش از ۹۰ درصد از وزن خشک عسل را قندها یا همان کربوهیدارتها تشکیل میدهند.